Daan Coördinator PR

Leeftijd: 22
Studie/Werk: Master Physics & Astronomy
Dito! in één woord: Vriendschap
Jezelf in drie woorden: Enthousiast, ambitieus, theatraal

Over mij

Hoi allemaal,

Mijn naam is Daan Janssen en sinds september 2017 ben ik de voorzitter van Dito!. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke voor wat er met Dito! gebeurt en zit ik de vergaderingen voor. Verder vertegenwoordig ik Dito! in veel overleggen, bijvoorbeeld met de gemeente, onze zusjes uit andere steden en andere jongeren/studenten organisaties in Nijmegen. Ik vervul deze taak met veel plezier en trots!
 
Buiten mijn bestuursleven, ben ik student aan de Radboud Universiteit, waar ik op dit moment 2e jaars masterstudent Physics & Astronomy ben. Al jaren ben ik hier ook actief betrokken bij de opleiding en de studievereniging. Ergens vind ik het dus wel jammer dat mijn afstuderen nadert, maar ik heb ook erg veel zin in de kansen die daarna volgen. Men vraagt vaak waarom ik in hemelsnaam natuurkunde ben gaan studeren, is dat niet saai? Maar hoe kan een studie nu saai zijn, als je er college over de regenboog kan krijgen?
 
Verder heb ik uiteraard ook nog hobby’s, voornamelijk zang en theater. Vandaar dat ik ook al jaren bij musicalverenigingen speel. Drama is mij dus niet vreemd. Ben dus ook altijd in voor een karaoke borrel (of, laten we eerlijk zijn, elke soort borrel).
 
Ik ben het Dito! bestuur in gegaan, omdat ik Dito! gewoon een prachtige organisatie vind. Ik heb de afgelopen jaren veel vrienden leren kennen via Dito! en het heeft me echt geholpen een kant van mezelf en Nijmegen te vinden, wat me anders waarschijnlijk veel langer heeft gekost. Het allerbelangrijkste werk wat ik met Dito! kan doen, is dan ook dat ik mensen kan aanmoedigen hunzelf te zijn, in alle prachtige diversiteit waarin mensen voorkomen!
 
Groetjes en tot snel bij Dito!.