Dito! Cadeaubon

Vind jij het altijd zo lastig om een origineel cadeau te geven aan een goede vriend(in) of broertje of zusje? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Vanaf nu is het mogelijk om een Dito! cadeaubon te kopen, ter waarde van €18,-. Hiervoor is degene aan wie jij de cadeaubon geeft een heel jaar* Dito!’er en geniet hij of zij van alle voordelen die dat met zich meebrengt. We sommen ze nog even voor je op:

  • Als allereerste de mogelijkheid om mee te gaan met onze spectaculaire activiteiten zoals een reis naar Parijs, een Pinktrip naar een tof feest ergens in Nederland of meefeesten op een boot tijdens de Gaypride (indien mogelijk).
  • Korting op ons eigen MilQ Nijmegen feest in Gas19.
  • Korting op de welbekende KissKiss feesten in Doornroosje, Nijmegen.
  • Korting op de reguliere activiteiten die Dito! organiseert.
  • Een klein presentje op je verjaardag.
  • Een super toffe tijd waarin je heel veel mensen leert kennen.
  • Als allereerste op de hoogte van alle facts omtrent Dito! en de LHBT wereld door middel van bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

Na afloop van het jaar krijgt de ontvanger van de cadeaubon een bericht van onze secretaris, met de vraag of hij of zij Dito!’er wilt blijven. Wij hopen natuurlijk van wel, maar zo niet dan stopt daarna automatisch het Dito!-schap. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nog langer moet betalen.

De cadeaubon is te bestellen bij ons bestuurslid vrijwilligersbeleid. De cadeaubon is te bestellen bij ons bestuurslid intern, via intern@ditonijmegen.nl. Zodra er betaalt is zal onderstaande bon uitgeprint worden zodat je deze ook daadwerkelijk cadeau kan doen. Ook zullen wij zorgen dat het Dito! pasje direct gemaakt wordt.

Wacht niet langer en geef ‘m nu!

dito-cadeaubon_websiteproof

 

*Onze Dito!-schappen lopen volgens het kalenderjaar en de cadeaubon is dus geldig t/m 31 december.