Dito!’er worden?

Voor slechts €18 per jaar kunnen jongeren tot en met 26 jaar Dito!’er worden en voor jongeren onder de 18 jaar is het zelfs gratis. Ben je ouder dan 26 jaar? Dan kun je vriend van Dito! worden om de activiteiten van Dito! te blijven steunen, voor een minimumbedrag van €25. Wil jij graag een ereplaatsje in ons archief? Word dan held van Dito! en steun ons voor minimaal €50 per jaar. De voordelen voor een Dito!’er:

  • Als allereerste de mogelijkheid om mee te gaan met onze spectaculaire activiteiten zoals een reis naar Parijs, een Pinktrip naar een tof feest ergens in Nederland of meefeesten op een boot tijdens de Gaypride (indien mogelijk).
  • Korting op de welbekende KissKiss feesten in Doornroosje, Nijmegen.
  • Korting op de reguliere activiteiten die Dito! organiseert.
  • Een super toffe tijd waarin je heel veel mensen leert kennen.
  • Als allereerste op de hoogte van alle facts omtrent Dito! en de LHBT wereld door middel van bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

Het geld wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd. Daarom zit er bij het inschrijfformulier ook een machtigingsformulier, waarop je ons kan machtigen.

Opzeggen van het Dito!-schap kan tot 31 december van hetzelfde jaar. Later in het jaar opzeggen kan, maar dan zal je voor dat jaar nog geregistreerd blijven als Dito!’er en het lidmaatschap betalen. Word je Dito!’er in oktober, november of december? Dan geldt er een gereduceerd tarief van €7,50.

Vul in dit formulier je naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer in, dan krijg je het inschrijf- en machtigingsformulier zo snel mogelijk opgestuurd. Wil je actief worden binnen de organisatie? Mail dan naar intern@ditonijmegen.nl

Inschrijfformulier

Naam*
E-mailadres*
Adres*
Woonplaats*
Geboortedatum*
Telefoon*
Bericht*