Lunch-commissie

Drie keer per maand organiseert Dito! een roze lunch, een gelegenheid voor holebitrans-studenten om elkaar te leren kennen. Of je nu net of nog niet uit de kast bent of al helemaal thuis in het roze wereldje, op de lunch ontmoet je medestudenten en gaan de gesprekken over alles. Dus wil je meer hlbt’s te leren kennen, ben je benieuwd naar de activiteiten van Dito!, wissel je graag ervaringen uit over onderwerpen waar je heterovrienden je net niet in begrijpen, of heb je gewoon zin in een gratis tosti? Kom dan langs!

Durf je niet alleen? Neem gerust een (hetero)vriend mee of stuur ons van tevoren een mailtje.

Wil je weten hoe zo’n lunch eruit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Wanneer?
Iedere 2e en 4e donderdag van de maand van 12.30.-14.00. op Erasmuslaan 9A.
En ook elke 1e, 4e en 7e/8e dinsdag van het studieblok van 12.00.-13.30. op de HAN Kapittelweg (zie Dito!’s facebook voor exacte data en locaties).

Meeorganiseren?
Speel jij graag voor gastvrouw/gastheer? Vind je het belangrijk dat er een relaxte, gezellige ontmoetingsplek is voor holebitrans-studenten op de campus? Of wil je meehelpen om Dito!’s naam te vergroten onder studenten?
Kom de Dare to Lunch-flexpool versterken! Stuur een mailtje naar dito.activiteiten@gmail.com of spreek ons aan op de lunch.