Vacature: commissieleden en coördinator Roze Week Commissie 2018

We hebben net een fantastische Roze Week achter de rug waar we nog van nagenieten, maar ondertussen kijken we ook al vooruit. Volgend jaar willen we namelijk minstens zo’n fantastische Roze Week opzetten. Volgend jaar is ook nog eens een bijzondere editie, omdat dan de Roze Week 10 jaar bestaat!

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en acceptatie van LHBT’ers op de campus?En ben je erop gebrand om de volgende editie extra bijzonder te maken? Meld je dan aan voor de Roze Week commissie van 2018! Stuur een e-mail naar dito.activiteiten@gmail.com, ook als je meer informatie wilt, of gewoon nieuwsgierig bent.

We vragen van jou geen ervaring, maar vooral enthousiasme en inzet. Je vergadert eens per maand waarbij in het begin er vooral nagedacht wordt over de koers en de activiteiten van de Roze Week. Naarmate de week zelf nadert zullen de plannen steeds meer vorm krijgen en zullen er concrete plannen uitgevoerd worden.

We proberen altijd een zo divers mogelijk programma op te zetten, waarin ruimte is voor sportactiviteiten, maar ook activiteiten die meer formeel van aard zijn zoals lezingen en debatten, maar ook workshops. Ook is er ruimte voor een feest of andere sociale activiteiten. Zo is er voor elk wat wils. We proberen altijd veel samen te werken met externe partijen, dus alle connecties die je hebt, kunnen van pas komen, evenals dat je netwerk snel zal uitbreiden door contacten te leggen met nieuw partijen. Je leert snel nieuwe mensen kennen. Voorgaande jaren hebben we bijvoorbeeld samengewerkt met allerlei studentenverenigingen, studieverenigingen en andere belangenorganisaties zoals COC Nijmegen.

Vacature Coördinator Roze Week Commissie

De Roze Week op de campus is een jaarlijks evenement op de campus van de Radboud Universiteit en de HAN waarbij de zichtbaarheid, acceptatie en emancipatie van LHBT’ers centraal staan. Een week lang hangt de campus vol met regenboogvlaggen en worden er verschillende zichtbaarheidsacties en activiteiten georganiseerd. Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende sportactiviteiten, theatersportavonden, films, feesten, borrels, debatten, lezingen en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast wordt ons evenement goed opgepakt in de media. Jaarlijks komen we op regionale televisie, radio en verschillende kranten en maken we actief gebruik van social media. Om deze week in goede banen te leiden, zoeken we een coördinator die het voortouw neemt.

We vragen van jou geen ervaring, al is dat natuurlijk zeer welkom, maar vooral enthousiasme en inzet. Je gaat eens per maand vergaderen, waarbij de eerste vergaderingen vooral zullen bestaan uit het uitdenken van plannen en het uitzetten van een bepaalde koers en ben je naarmate de Roze Week nadert bezig met het concreet uitvoeren van deze plannen en begint het evenement al snel vorm te krijgen. De editie van 2018 wordt daarbij ook een bijzondere editie, omdat dit de 10e editie is van de Roze Week in Nijmegen.

Als coördinator zul je tevens eens per 6 weken een coördinatorenvergadering bijwonen, samen met coördinatoren van andere commissies en het bestuur.

Kom jij het team versterken? Of wil je meer informatie? Mail dan direct naar dito.activiteiten@gmail.com. We horen graag van je!