Vacature: Jong&Out Nijmegen begeleider

Jong&Out Nijmegen zoekt nieuwe begeleiders. 

Jong&Out is een landelijke organisatie die poogt LHBT-jongeren tot en met 18 jaar met elkaar in contact te brengen. Dit doen ze via een site, www.jongenout.nl, en via Jong&Out-meetings in 16 verschillende steden. Nijmegen is één van die steden, met een meeting elke laatste zondag van de maand, tussen 13.00 en 17.00 uur in het Roze Huis. In Nijmegen valt Jong&Out onder Dito!.

Als begeleider heb jij de belangrijke taak om die meetings te faciliteren. Je zorgt er onder andere voor dat er een activiteit georganiseerd wordt, er boodschappen zijn gedaan en dat je enthousiast elke bezoeker bij de meeting betrekt.

Ons team bestaat momenteel uit vijf begeleiders, waarvan één persoon ook als coördinator functioneert. Gezien er maar twaalf meetings in een jaar zijn en je altijd met twee begeleiders de meeting organiseert, zal je ongeveer 4 meetings in het jaar beschikbaar moeten zijn. Daarnaast is er per kwartaal een vergadering waarbij aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld.

Dus; ben jij sociaal en betrokken? Kun jij goed met jongeren omgaan? Heb jij organisatorisch talent? Ben je niet bang om eigen ideeën aan te dragen en initiatief te nemen? Kun jij wat verantwoordelijkheid aan?  Mail ons dan!

Stuur een mailtje naar jongenoutnijmegen.dito@gmail.com met wat informatie over jezelf, dan nemen we snel contact met je op om nader kennis te maken