Vacature: Media&PR comissielid

De Media & PR-commissie is op zoek naar versterking!

Ben je creatief? Hou je van schrijven? Of juist van creatief zijn met beeld? Is brainstormen over de meest uiteenlopende ideeën jouw ding? Dan is de Media & PR-commissie opzoek naar jou! Deze commissie is de meest creatieve commissie van Dito!, die veel uiteenlopende dingen doet. We onderhouden de website met nieuwe blogs en columns, ontwerpen (online) flyers en posters en we organiseren evenementen en zichtbaarheidsacties. Zo staan we op de intromarkten van de RU en HAN en op paarse vrijdag op de HAN en organiseren we Roze koekendag op het ROC.

We zijn geen gladde verkooptypes die iedereen een Dito!-lidmaatschap aan willen smeren, maar we zijn juist een groep creatievelingen die de zichtbaarheid van LHBT’ers wil vergroten.

De Media&PR-commissie is de perfecte plek om jouw creatieve skills te ontwikkelen. Zo is er de gelegenheid om te leren Photoshoppen, kun je kijken of bijvoorbeeld schrijven misschien je ding is of misschien vind je film editen wel helemaal te gek?
De tijd die je besteedt aan de commissie is flexibel in te plannen. We vergaderen één keer in de maand en de tijd voor bijvoorbeeld stukjes schrijven, photoshoppen of filmen kun je zelf inplannen naast je studie/werk.

Interesse? Wil je meer weten? Mail dan naar: dito.pr.commissie@gmail.com