Mieke Interim voorzitter, Bestuurslid Activiteiten

Leeftijd: 21
Studie/Werk: Politicologie
Dito! in één woord: Behaaglijk
Jezelf in drie woorden: Vrolijk, gevat, kritisch

Over mij

Hallo!
 
Ik ben Mieke, op dit moment 21 jaar oud en in 2014 in het pittoreske Nijmegen komen wonen voor mijn studie Politicologie.
Via de Roze Intro van dat jaar ben ik bij Dito! terechtgekomen en daarna eigenlijk nooit meer weggegaan. Na eerst een jaar commissielid te zijn geweest bij de Roze Week, ben ik al weer sinds oktober 2016 bestuurslid (time flies!).
 
Als bestuurslid Activiteiten ben ik, zoals de naam al doet vermoeden, te vinden op vrijwel alle activiteiten die wij als Dito! organiseren. Hierbij vind ik het altijd erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat mensen die nieuw zijn bij Dito! zich welkom voelen. Bij borrels, lunches en andere activiteiten praat ik daarom ook altijd graag met nieuwe mensen! Verder ben ik betrokken bij de Activiteitencommissie, de Lunchpool en de Roze Week commissie, waarbij ik als bestuurslid de koppeling ben tussen commissie en bestuur en zo nu en dan ook zelf taken op me neem. Naast deze vaste commissies heb ik me de afgelopen jaren ook beziggehouden met het organiseren van onder andere de Roze Intro en Paarse Vrijdag. 
 
In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje, doe ik zo nu en dan aan badminton, ga ik naar concerten toe en kijk ik graag tv-series. Parks & Recreation, Orphan Black en Game of Thrones behoren tot mijn favorieten, dus als je het leuk vindt om daar over te praten: je weet me te vinden! Daarnaast houd ik erg van kaas. Tot op een van onze activiteiten!