Lisanne Secretaris

 

Hallo lieve mensen,

Ik ben Lisanne Klaassen en sinds september 2018 ben ik de secretaris van Dito! Nijmegen. Ik ben bij Dito! gekomen via de Roze Introductie van 2017. Toen heb ik me ook meteen aangemeld als vrijwilliger van de reiscommissie. Hiermee heb ik in oktober 2018 een superleuke reis naar Praag georganiseerd.

Als secretaris ben ik eerste aanspreekpunt voor zowel nieuwe en huidige Dito!’ers, als voor contactpersonen van andere organisaties. Je zult me daarnaast vaak zien bij spelletjesavonden, MilQ en eenmalige activiteiten.

Buiten Dito! ben ik student aan de lerarenopleiding scheikunde op de HAN in Nijmegen. Ik ben al even bezig met studeren en zal ook nog wel even student zijn. Je bent het maar eens in je leven toch? Ik vind het leuk om mensen dingen te leren en te helpen, dus schroom ook niet als je vragen hebt over dingen waar ik je wellicht bij zou kunnen helpen.

Omdat mijn leven dan nog niet druk genoeg is, ben ik ook nog een fanatiek sporter. Ik volleybal bij Pegasus in Nijmegen Oost. Daar ben ik ook trainster van een van de damesteams. Dit resulteert in 2 avonden sporthal per week. Naast het volleyballen ben ik ook regelmatig in het zwembad of boulderhal te vinden. Ik zal dan ook zo af en toe vragen of mensen zin hebben om aan te sluiten.

Ik ben bij het bestuur van Dito! gegaan omdat ik graag iets wil toevoegen aan deze prachtige stichting. Ik heb al veel goede vrienden mogen maken en hoop nog veel meer lieve en leuke mensen te ontmoeten.

Tot de volgende activiteit!

-xxx-jes

Lisanne