Tylor

Leeftijd: 22
Studie/Werk: Media design & communicatie op de HAN in Arnhem
Dito! in één woord: Enthousiast
Jezelf in drie woorden: Creatief, gezellig, open-minded

Over mij

Hi!

Mijn naam is Tylor, ik ben momenteel 22 jaar oud en ik studeer ‘Communication and Multimedia Design’ aan de HAN in Arnhem. Hierbij leer ik alles op het gebied van grafische vormgeving en communicatie. De ideale combinatie met mijn bestuurspost dus!

Sinds de zomer van 2017 ben ik officieel bestuurslid bij Dito!. Hiervoor was ik commissielid bij de Media & PR commissie, maar ik dacht, laat ik eens een stapje hoger gaan en kijken wat er in het bestuur te beleven valt. En dit bevalt me erg goed! Als bestuurslid houd ik me bezig met alle PR uitingen van onze organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de posters die we verspreiden op de campus, de regenboogbandjes die we uitdelen op de introductiemarkten en het brainstormen over leuke en ludieke acties om Dito! en de LGBT+ wereld op een positieve manier in beeld te brengen. Verder help ik mee met het organiseren van ons eigen gayfeest genaamd MilQ. Dit is een gayminded feest dat enkele keren per jaar in Gas19 door ons wordt georganiseerd.

Naast Dito! ben ik een enorme film- en muziekliefhebber en spreek ik regelmatig af met vrienden om een drankje te doen. Zie je me op een borrel of een van de andere activiteiten? Aarzel niet en spreek me vooral aan voor een leuk gesprek. Tot dan!