Wessel Penningmeester

Leeftijd: 26
Studie/Werk: Junior onderzoeker RU
Dito! in één woord: Vriendschap
Jezelf in drie woorden: Betrouwbaar, behulpzaam, sarcastisch.

Over mij

Ik ben Wessel, 26 jaar, en promovendus aan de Radboud Universiteit. Ik houd me veel bezig met enquête-onderzoek naar hoe mensen natuur en landschap beleven.

Ik ben sinds april 2017 de penningmeester van Dito!, wat betekent dat ik de financiën beheer. Ik verwerk alle declaraties en facturen, stel de budgetten vast, regel de incasso en schrijf het jaarverslag. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle subsidieaanvragen en de verantwoordingen hiervan. Ten slotte beheer ik de sleutels van het Roze Huis, zodat alle commissies daar terecht kunnen. Naast het bestuur zit ik ook in de Roze Week commissie en Lunchpool.

Ik woon met mijn moeder in Zeist, dus ik reis elke dag op en neer naar Nijmegen. In mijn vrije tijd steek ik uiteraard veel tijd in Dito!, ik ben eigenlijk altijd wel bij de borrel aanwezig en vind de spelletjesavonden ook altijd hartstikke gezellig. Ik ben sowieso fan van bordspellen, en ga geregeld naar gameweekenden van de Gaymers, een Vlaams-Nederlandse groep. Ook ben ik bij veel activiteiten van de Jonge Utrechtenaers te vinden.

Dat alles naast een fulltime baan betekent natuurlijk een drukke agenda, maar ik heb geen moment spijt van mijn beslissing om bij het bestuur van Dito! te gaan. Het is hartstikke leerzaam, en natuurlijk fantastisch om een bijdrage te leveren aan zo’n mooie organisatie.

Tot op de volgende activiteit!