LHBT-agenda 15 januari t/m 28 januari 2015!

Ook voor de komende twee weken heeft Dito! weer de leukste, spannendste en gezelligste activiteiten in Nijmegen en omgeving voor jullie op een rijtje gezet. Activiteiten met een homothema of losgaan op de hipste homofeesten, er valt iedere maand wel iets voor jou in de homowereld te beleven!

 

Zaterdag 17 januari – Festen (laatste voorstelling) @ Lindenberg, Ridderstraat 93, Nijmegen, vanaf 20:30u.

Theater Merano zet het feestje van de familie Hansen op de planken in het stuk Festen; een toneelbewerking naar de gelijknamige Deense film van Thomas Vinterberg. Het stuk draait om een familiereunie ter ere van de 50e verjaardag van een succesvolle hotelier. Hij heeft iedereen uitgenodigd, want na de zelfmoord van zus Linda is de familie Hansen wel weer eens toe aan een echt feest. Moeder Els hoopt de familie in goede gezondheid en harmonie weer bij elkaar te krijgen, maar daar is wel het een en ander voor nodig.

‘Festen’ is alweer de 18e productie van de Nijmeegse theatergroep Merano. Sinds haar oprichting in 1998, is Merano een begrip in Nijmegen geworden als een energieke theatervereniging met sterke wortels in de homoseksuele gemeenschap.

Met afterparty in Cafe Mets!!!!

 

Zaterdag 17 januari – PANN Retox @ Tivoli Vredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht, van 22:00u tot 04:00u.

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland!

 

Woensdag 21 januari – Pokeravond Roze @ Huis Nijmegen, van 20:00u tot 22:00u.

Meer informatie volgt nog, houd de site in de gaten!

 

Zaterdag 24 januari – Reünie Pinkeltje/Homojongerenorganisatie Dito! @ Old Cave Nijmegen, van 14:00u tot 18:00u.

Homojongerenorganisatie Dito! is al 30 jaar een plek waar LHBT-jongeren zichzelf kunnen zijn en dat moet gevierd worden!
Alle vrijwilligers en actieve leden van de afgelopen 30 jaar én nu zijn van harte welkom om ons 30-jarig bestaan te vieren. Het is dé gelegenheid om je vrienden ´van toen´ weer eens terug te zien, om te ervaren hoe Dito! er nu voor staat of juist eens met mensen te praten die 20 jaar voor jou actief waren bij dezelfde organisatie! De reünie vindt plaats op zaterdag 24 januari 2015 van 14u tot 18u in de Old Cave (St. Anthoniusplaats 13, Nijmegen). Belangrijk: kom om op tijd om het hele programma mee te kunnen maken. Tegelijkertijd is er in het Roze Huis een expositie over 30 jaar geschiedenis van Pinkeltje/Dito!, waaronder een filmzaal met beelden van de afgelopen 30 jaar. Voor de reünie dien je jezelf op te geven, dit kan opwww.ditonijmegen.nl/reunie. Als Dito! zorgen we tijdens de reünie voor snacks en 1 drankje (er groeit helaas geen geldboom bij Dito!). Wel is er tijdens de reünie een mogelijkheid om geld te doneren, we willen immers over 30 jaar weer een reünie kunnen organiseren!

 

Zaterdag 24 januari – KISS KISS Club @ Club Doornroosje, Stationsstraat 11, Nijmegen, vanaf 23:00u. Kaartjes kosten maar 10 euro voor Dito!ers!!

De KissKissClub is al bijna 25 jaar een van de meest bekende gayfeesten van Nederland en is altijd druk bezocht.
Ruim 700 mensen genieten van de goede sfeer en feesten tot 5.00 uur s’ ochtends….