Commissies

Activiteiten-commissie

Deze commissie bestaat een club enthousiaste mensen die elke maand een leuke activiteit en een borrel organiseert voor homojongeren en vrijwilligers van Dito!.

Media&PR-commissie

De Media&PR-commissie is verantwoordelijk voor alle PR-uitingen van Dito!. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van de flyers en posters. Ook houden de commissieleden de website bij.

Reis-commissie

De reiscommissie organiseert één keer per twee jaar een reis voor Dito! naar het buitenland. De reis zal in het teken staan van LHBT gerelateerde activiteiten.

Introductiegroepen-commissie

Dito! organiseert meerdere keren per jaar een introductiegroep. Homo, lesbisch, bi, of weet je het gewoon nog niet? Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen?  Dan is een introductiegroep helemaal wat voor jou!

Lunch-commissie

Twee keer per maand organiseert Dito! de Roze Lunch. Leer andere LHBT+studenten kennen of eet een tosti met je vrienden. Of je nu net of nog niet uit de kast bent of al helemaal thuis in het roze wereldje, op de lunch ben je altijd welkom en is het altijd gezellig.

Jong & out-commissie

Jong&Out is een landelijk initiatief waarbij jongeren van achttien jaar of jonger zelf bijeenkomsten organiseren waar homo-, lesbische-, bi- en transgender-jongeren elkaar kunnen ontmoeten. In Nijmegen vindt iedere laatste zondagmiddag van de maand een Jong&Out-bijeenkomst plaats.

Roze Week-commissie

De Roze Week op de Campus is een jaarlijks evenement op de campus van de Radboud Universiteit en de HAN, waarin de zichtbaarheid, acceptatie en emancipatie van LHBT’ers centraal staan.

MilQ-commissie

MilQ is een jaarlijks gayminded feest voor alle leeftijden in het hartje van Nijmegen.