Activiteiten-commissie

Dito! heeft een activiteitencommissie, ook wel bekend als de AC. Deze commissie bestaat een club enthousiaste mensen die elke maand een leuke activiteit, een spelletjesavond en een borrel organiseert voor LHBT+ jongeren en vrijwilligers van Dito!.

De maandelijkse borrel vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand, vanaf 20:30u in Marcus Antonius (Sint Anthoniusplaats 15 in Nijmegen). Meestal is er een thema verbonden aan de borrel.

Daarnaast organiseert de AC elke derde woensdag van de maand vanaf 19:30u een spelletjesavond in het Roze Huis (Sint Anthoniusplaats 15 in Nijmegen). Dito! heeft zelf een grote voorraad bord- en kaartspelletjes, maar neem zelf ook gerust leuke spellen mee als aanvulling hierop.

DSC_0342

Eén keer per maand vindt er een grotere activiteit plaats, die varieert van laserquesten en picknicken tot een film kijken en een spel in de stad. Eén keer per jaar vindt de Pink Trip plaats. Dan huren we een bus en bezoeken we een gayfeest ergens in Nederland, zoals club NYX in Amsterdam, ‘t Bölke in Enschede en Pann in Utrecht.

Houd de nieuwsbrief en de Facebookpagina van Dito! in de gaten voor actuele informatie over de activiteiten en om je aan te melden. Als je liever niet alleen naar een activiteit of borrel wilt komen, kun je de AC mailen. Zij zorgen er dan voor dat je gezellig met hen mee kunt gaan en stellen je voor aan andere Dito!’ers.