Media & PR-commissie

De PR-commissie is verantwoordelijk voor alle PR-uitingen van Dito!. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van de flyers en posters die door Nijmegen verspreid worden. Ook houden de commissieleden de website bij. Zo zijn er een aantal commissieleden die de social media kanalen (zoals Facebook en Instagram) beheren. Denk hierbij aan het maken en plaatsen van foto’s en het publiceren van nieuwsartikelen. Daarnaast denkt de commissie regelmatig na over zichtbaarheidsacties door Nijmegen en op de campus voor bijvoorbeeld Paarse Vrijdag of Coming-out dag.

De PR-commissie helpt ook bij de Roze Week op de Campus, die één keer per jaar georganiseerd wordt. Hier worden bijvoorbeeld banners voor ontworpen. Er wordt voor en tijdens deze week ook druk geflyerd, zodat zoveel mogelijk studenten weten dat de Roze Week plaatsvindt en er wordt vaak een postercampagne ontworpen.

Vind je het leuk om bezig te zijn met social media en websites, ben je creatief of houdt je van schrijven. Kortom, lijkt het je leuk om deel uit te maken van de PR-commissie? Mail dan naar intern@ditonijmegen.nl of prcommissie@ditonijmegen.nl.