Roze Week-commissie

De Roze Week op de Campus is een jaarlijks evenement op de campus van de Radboud Universiteit en de HAN, waarin de zichtbaarheid, acceptatie en emancipatie van LHBT+’ers centraal staan. Een week lang hangt de campus vol met regenboogvlaggen en worden er verschillende zichtbaarheidsacties en activiteiten georganiseerd. Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende sportactiviteiten, theatervoorstellingen, films, feesten, debatten en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast wordt ons evenement goed opgepakt in de media: jaarlijks komen we op regionale televisie, radio en verschillende kranten.

Heb jij zin om met een gezellig en enthousiast team toe te werken naar een week boordevol activiteiten en zichtbaarheid op de Nijmeegse campus? Zet jij je graag in voor anderen? Heb jij goede ideeën en barst jij van de energie om aan de slag te gaan? Kom dan bij de Roze Week commissie! We vragen van jou geen ervaring, al is dat natuurlijk zeer welkom, maar vooral enthousiasme en inzet. Je gaat eens per maand vergaderen, waarbij de eerste vergaderingen vooral zullen bestaan uit het uitdenken van plannen en het uitzetten van een bepaalde koers en ben je naarmate de Roze Week op de Campus nadert bezig met het concreet uitvoeren van deze plannen en begint het evenement al snel vorm te krijgen.

Kom jij ons team versterken? Of wil je meer info? Mail dan direct naar activiteiten@ditonijmegen.nl. We horen graag van je!

Roze Week op internet: