Roze Week 2016

De Roze Week 2016 vindt plaats van 30 mei t/m 4 juni!

Het thema van de Roze Week is dit jaar: Think Pink, Facts or Fables?

achterkant flyer_RW2016

Programma Roze Week op de Campus 2016:

Maandag 30 mei

Opening Radboud Universiteit

Vanaf 12.30 wordt de Roze Week feestelijk geopend op het Erasmusplein voor de Refter, met de aanwezigheid van de bruisende Nijmeegse Annie en gratis suikerspinnen. Het thema van deze Roze Week is “Think Pink: Facts or Fables?” en Nijmeegse Annie zal hier op een ludieke manier op inspelen. 

Opening HAN

Om 14.00 wordt ook op de HAN de Roze Week feestelijk geopend waarbij we wederom suikerspinnen uitdelen en de andere activiteiten van de Roze Week aankondigen. 

Crazy 69

Zin in een avontuurtje op de maandagmiddag? Doe mee met Dito!’s Crazy 69! Met een team ga je op pad om spannende en grappige opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk punten te verdienen. 

Theatersportavond

Wil je op een humoristische wijze een strakke zomerbuik kweken? Op de maandagavond organiseert Dito! met Binnenste Buiten, Extra Stout en Schwung een theatersportavond met een roze tintje en veel improvisatietalent. 

Dinsdag 31 mei

Roze Lunch HAN

Dito! pakt dit jaar extra groot uit tijdens de Roze Week op de HAN! De tafel is dinsdagmiddag gedekt met onder andere gratis broodjes kroket, dus kom lekker lunchen en andere LHBT’s ontmoeten; natuurlijk helemaal gratis.

Pink Pub College

Dit is je kans om met een biertje in college te zitten! Kom op dinsdagmiddag om 16.00 naar het Cultuurcafé om een veelzijdig college over LHBT en wetenschap te volgen. Er komt een socioloog, een jurist, een sociaal geograaf en cultureel antropoloog vertellen over hun vakgebied en de connectie die zij hebben met LHBT.

Roze Cantus

Op de dinsdagavond gaan we popklassiekers, gezelligheid en bier combineren met een Roze Cantus bij N.S.V. Carolus Magnus. Voor 15 euro kun je de hele avond meezingen onder het genot van onbeperkt bier.

Woensdag 1 juni

Bossabal

Op woensdag gaan we een superleuke sport beoefenen, namelijk bossabal! Op een luchtkussen met trampoline gaan we lekker sporten, onder begeleiding van een trainer! Hiervoor is inschrijving noodzakelijk via dito.rozeweek@gmail.com.

Thema-avond: Genderdiversiteit: Wie ben jij?

Een hoop mensen voelen zich iets anders dan man of vrouw, hoe kan dit? Dit en nog veel meer vragen over genderidentiteit zullen beantwoord worden in de interactieve thema-avond met tevens een panel van ervaringsdeskundigen.  

Donderdag 2 juni

Roze Lunch RU

Tijdens de Roze Week pakken we extra groot uit met de Roze Lunch. Kom gezellig lunchen en eet geheel gratis mee!

Open Feest met Phocas: Stereotype Yourself

Welk stereotype ben jij?

N.S.R.V. Phocas en homojongerenorganisatie Dito! geven je op donderdag 2 juni de kans om hierachter te komen op het Open Feest in het kader van de Roze Week.

Vrijdag 3 juni

Heel Dito! Bakt…

Bak je met ons mee? Wat we gaan bakken blijft nog een mysterie, maar lekker wordt het zeker! Je bent van harte welkom om met ons mee te bakken vanaf 14.00 in de Refter. 

Zaterdag 4 juni

Fabeltastisch Gala – Black Tie with a touch of pink

Trek je mooiste jurk of pak uit de kast, poets je meest fancy schoenen op en schitter op de rode loper bij Thomtom. Deze fabeltastische afsluiting van de Roze Week wil je niet missen. Binnenkort start de kaartverkoop, welke 20 euro zal zijn, inclusief onbeperkt drinken!