Vacature bestuurslid activiteiten

Lijkt het jou leuk om je actief in te zetten voor Dito! en klinkt het organiseren van activiteiten zoals borrels, lunches en de Roze Week jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Bestuurslid Activiteiten zit jij dicht op alle activiteiten die door Dito! georganiseerd worden en ben jij voor nieuwe mensen vaak een van de eerste aanspreekpunten. Je bent verantwoordelijk voor de Activiteitencommissie en de Roze Week commissie, wat inhoudt dat je bij vergaderingen aanwezig bent en de koppeling vormt tussen commissie en bestuur. Ook buig je je samen met je bestuursgenoten over allerlei LHBT+ thema’s en heb je veel vrijheid om zelf initiatieven op je te nemen die jou interesseren.

Jij:

  • bent sociaal en vindt het leuk om veel nieuwe mensen te ontmoeten
  • vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij Dito! en zet jezelf daar actief voor in
  • voelt je nauw betrokken bij Dito!’ en hebt de tijd om bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig te zijn

Als bestuurslid leer je ontzettend veel mensen kennen, waardoor je een groot netwerk opbouwt. Naast het feit dat bestuurswerk natuurlijk goed op je cv staat, is het bovendien ook ontzettend leerzaam en daarnaast vooral erg leuk om te doen. Ervaring voor deze post is geen vereiste, het is vooral belangrijk dat je enthousiast bent! Per week ben je ongeveer 8-10 uur met je bestuurswerk bezig, wat vooral het aanwezig zijn bij activiteiten en vergaderingen inhoudt.

Lijkt je dit wat? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar bestuur@ditonijmegen.nl om te solliciteren. Ook als je verdere vragen hebt over wat het bestuurswerk inhoudt, stuur dan ook vooral een mailtje.