Vacature: commissieleden Roze Week Commissie 2019

We hebben net een fantastische Roze Week achter de rug waar we nog van nagenieten, maar ondertussen kijken we ook al vooruit. Volgend jaar willen we namelijk minstens zo’n fantastische Roze Week opzetten.

Over de Roze Week
De Roze Week op de campus is een jaarlijks evenement op de campus van de Radboud Universiteit en de HAN waarbij de zichtbaarheid, acceptatie en emancipatie van LHBT’ers centraal staan. Een week lang hangt de campus vol met regenboogvlaggen en worden er verschillende zichtbaarheidsacties en activiteiten georganiseerd. Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende sportactiviteiten, theatersportavonden, films, feesten, borrels, debatten, lezingen en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast wordt ons evenement goed opgepakt in de media. Jaarlijks komen we op regionale televisie, radio en verschillende kranten en maken we actief gebruik van social media. Om deze week in goede banen te leiden, zoeken we een commissieleden die mee willen helpen met het organiseren van de activiteiten.

Geef je op!
We vragen van jou geen ervaring, al is dat natuurlijk zeer welkom, maar vooral enthousiasme en inzet. Je gaat eens per maand vergaderen, waarbij de eerste vergaderingen vooral zullen bestaan uit het uitdenken van plannen en het uitzetten van een bepaalde koers en ben je naarmate de Roze Week nadert bezig met het concreet uitvoeren van deze plannen en begint het evenement al snel vorm te krijgen.

Kom jij het team versterken? Of wil je meer informatie? Mail dan direct naar activiteiten@ditonijmegen.nl. We horen graag van je!